Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Gambar] Wanita smackdown peragut dalam lift

>Entry ni khas ditujukan untuk girls yang suka sangat jalan-jalan kat bandar tu. Aku bukan nak cerita sangat pun tapi nak kongsi satu gamba menarik yang aku pinjam dari saudara Google jap tadi. Sebenarnya Google tak tahu pun aku rembat gambar ni. Kahkahkah…Ok entry ni aku tujukan jugak kat kaki pencuri yang suka meragut beg tangan wanita tu. Kalau golongan i pegi ragut rumput kan ke bagus!

Sebagai wanita, memanglah diorang mempunyai sifat lemah lembut yang gemalai tu. Tapi mentang-mentang diorang tu lembut, kulit diorang licin JANGAN ingat diorang tak boleh ‘smackdown’ korang? Bagi gurls plak ada baiknya kalau korang ada skill mempertahankan diri ni. Time kena ragut macam ni la ianya sangat berguna. Korang boleh tengok sendiri awek dalam gambar kat bawah ni:


Nota Dahi: Boleh pitam setengah hari beb kalau kena ‘smackdown’ macam tu. Kalau aku yang kena ‘smackdown’ macam tu memang aku dah pindah negeri terus. Malu dowh! Kena ‘smackdown’ ngan awek plak tu. Gurls amacam? Korang ada tak teknik nak pertahankan diri macam dalam gambar tu? Haha…

About these ads

7 responses to “>[Gambar] Wanita smackdown peragut dalam lift

  1. Miecyber February 7, 2011 at 7:50 am

    >Serik peragut kalau macam nie… Bayi gergasi

  2. topo February 7, 2011 at 9:01 am

    >nama gerakkan tu suplex. German Suplex kot kalau tak silap

  3. topo February 7, 2011 at 9:12 am

    >@topook silap.. bukan german suplex.. nama dia backdrop suplex.. hahaha

  4. Tuan-Belog February 7, 2011 at 9:32 am

    >@Miecyberhaha…tu la psl..kompom tobat…

  5. Tuan-Belog February 7, 2011 at 9:32 am

    >@topohaha…thanx for the info bro…

  6. Fadli February 10, 2011 at 9:29 am

    >keras aku gelak..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: